Gena10 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witam , wczoraj zakupiłem dostęp do Strimki tv i niestety ruszyło ale zaraz przestało działać wszystko. dziś patrzę a tu coś takiego: STRIMKI TV To już koniec projektu Dziękujemy wszystkim użytkownikom za wspólne korzystanie z naszego serwisu. Niestety, z powodu braku czasu na dalszy rozwój oraz nasilających się w ostatnim czasie problemów z serwerami, podjęliśmy trudną decyzję o zakończeniu działalności tej strony. Napisałem do admina wczoraj nawet nie raczył odpisać . Jak wiedział że to koniec to mógł chociaż wzamian zakupu dać jakąś pewną listę m3 u albo dostęp do vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeoo Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego To się naoglądałem a zwrotu niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gena10 Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego No ja to samo. Chociaż zrobił by dostęp do VIP konta na 25 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi