Skocz do zawartości

aplikacja tv

araslask
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Orientuje się ktoś czy jest jakaś aplikacja do oglądania TV na Android TV,fire stick , Chromecast? 

Oglądanie telewizji na telewizorze poprzez łączenie się przez przeglądarkę internetową jest kłopotliwe. Dodatkowo oglądając TV przez przeglądarkę trzeba się logować codziennie. Wpisywać hasło. Może ktoś zna lepszy ,szybszy i skuteczniejszy sposób? Opcja telewizji tylko przez internet. Proszę poradzicie coś w tym temacie.

Z góry dziękuję.

pomyslow jest conajmniej kilka.

pierwszy z nich to pobranie aplikacji polsatboxgo, deltamediaplayer czy np playnow

jesli chodzi o tv z playlist m3u czy kodow xtream to w ogole bym nie szedl w platne aplikacje. gdybys chcial placic, zaplacilbys dosatwcy neta / tv

do playlist m3u sugeruje ottplayer lub jakis iptvsmarters pro

Pro jest platne ale mozna tez znalezc w internecie (nie w sklepie play) darmowe wersje tej aplikacji

arrr!

Chodzi mi o to, że zrezygnowałem z Cyfra+. Nie chcę też  korzystać z usług rożnych dostawców. Oferta Strimki.com jest interesująca. 

Jednak korzystanie z przeglądarki  lub z VLC lub podobnych jest do ogarnięcia ale nie dla wszystkich domowników.

Dlatego pytam czy jest apka do oglądania tv oferowanej na Strimki.com? Cos prostego typu Delta Media player.

Pytałem admina ale milczy jak zaklęty.

Lifetime to przecież nie abonament, płacisz 1 raz do końca życia. Na Windows jest dobry pirat, ale na Android nie ma dobrej darmowej opcji.

Ps. Strimki TV też kupię Lifetime za 100 zł i będę miał spokój.

Edytowane przez Xantor

17 godzin temu, Xantor napisał(a):

Lifetime to przecież nie abonament, płacisz 1 raz do końca życia. Na Windows jest dobry pirat, ale na Android nie ma dobrej darmowej opcji.

Ps. Strimki TV też kupię Lifetime za 100 zł i będę miał spokój.

Osobiście jesli chidzi o listy m3u uzywam aplikacji shameltv. Nie mam problemu z odbiorem kanałów z list m3u apka jest za free i nie trzeba płacić nic nawet okrrsu próbnego nie ma. 

1 godzinę temu, Xantor napisał(a):

Też chętne się zapoznam. Niektóre aplikacje są spoza sklepu play pomimo że są darmowe, to trzeba je pobrać ze strony developera.

6 godzin temu, araslask napisał(a):

Może i warto przyjrzeć się tej aplikacji. Możesz podać link do pobrania? Kiedy wyszukuje w sklepie Play pokazują mi się apki dotyczące zdrowia.

W sklepie play nie wyszukuje wiem, ale mozna pobrac poprzez aplikacje "downloader" to wyszukuje w sklepie po otwarciu aplikacji downloader wpisujecie: https://shamel-tv-shamel-iptv.en.aptoide.com/versions i powinno byc na dole download app lub zainstaluj / pobierz. Jesli z linku nie bedzie dzialac to poprostu wpiszcie sobie tam shamel tv download i klikacie "GO". Apek ktorych nie ma w sklepie play pobieram przez aplikacje downloader i dziala wszystko swietnie.

Ogólnie po zamknieciu reklamy na stronie https://www.shamel.tv/ na dole jest do pobrania apka.

Edytowane przez Tao Fao
link do oficjalnej strony shamel.

30 minut temu, araslask napisał(a):

W porządku. Teraz pytanie za 100 pkt. Jak dodać listę do aplikacji Shamel-tv?

Próbowałem opcji bezpośrednio w apce jak również na stronie www. Rezultat widac poniżej.

https://ibb.co/bDTxcFj

Dodam, że jest to link bezpośredni do tv Strimki.

Właśnie to samo pytanie zadałem wczoraj adminowi i poki co czisza. Jak wejdziesz na forum w IPTV>listy m3u tam bedziesz mial dzialajace linki m3u do tv dzialaja na 100%. Uzytkownik Gonzo wstawil teraz nawet swoje playlisty m3u. Co do tv online ze strimkow z tego linku mam to samo co i Ty. Szczerze probowalem roznych sposobow zeby dodac ten link i nie idzie.. VLC tnie okrutnie.

Dlatego lipa z tv ze Strimek. Admin mógłby sprawdzić  dlaczego są  takie problemy? Rozumiem rożne obostrzenia, zakazy czy regulamin ale żeby wpisywać hasło każdorazowo przy logowaniu do tv to trochę badziewne. Tv Strimki w zasadzie oglądać można   tylko na pc. A to mija się z celem.

Godzinę temu, araslask napisał(a):

Dlatego lipa z tv ze Strimek. Admin mógłby sprawdzić  dlaczego są  takie problemy? Rozumiem rożne obostrzenia, zakazy czy regulamin ale żeby wpisywać hasło każdorazowo przy logowaniu do tv to trochę badziewne. Tv Strimki w zasadzie oglądać można   tylko na pc. A to mija się z celem.

Wlasnie dlatego chcialem zobaczyc czy skopiowanie tego linku m3u mozna wrzucic w apke, ale no nie da sie wyskakuje blad linku i to tyle co mozna zrobic. :( TV z linkow m3u bongo lub gonzo dzialaja bez problemu. Sprobuj tak moze.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...