peterek Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 witajcie otwieram udostępniony tutaj na forum plik m3u przez vlc - mam dostepne kanały na ip tv cała lista działa, pytania dwa 1. po minucie odtwarzania włącza się kolejny kanał, sam, nic nie robię, jak to zmienić? 2. czytałem o karach dla użytkowników iptv, starzyszenie sygnał się tym zajmuje, czy to bezpieczne korzystać z takich telewizji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4h18754 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 niektóre listy tak mają że przeskakują co jakiś czas , ale są też bez tego "automatu" , w playerze włącz zapętlanie , lub znajdź inną listę , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterek Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 dzięki, a polecasz do tego rodzaju transmisji lepsze programy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamazurek Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Spróbuj Simple tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 W dniu 22.08.2023 o 20:06, Jamazurek napisał(a): Spróbuj Simple tv dziękuję, ściągnąłem program, lista ostatnio dodana na forum (b dużo kanałów z całego świata) nie wiem niestety jak ustawić listę kanałów, możesz doradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamazurek Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Naciskasz na górze lista odtwarzania tam masz pokaż ukryj liste kanałów wyskakuje dpdatkowy panel i tam masz ustawienia listy albo jakimś pragramikem do list...np.ERD IPTV M3U Editor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi